Nike Menns Tennis Klassiske Ultra Skinn Menns Sko Elfenben / Aluminium / Elfenben 29sG8pKjvK

SKU5832066399
Nike Menns Tennis Klassiske Ultra Skinn Menns Sko Elfenben / Aluminium / Elfenben 29sG8pKjvK
nike Nike Menns Tennis Klassiske Ultra Skinn Menns Sko Elfenben / Aluminium / Elfenben 29sG8pKjvK Nike Menns Tennis Klassiske Ultra Skinn Menns Sko Elfenben / Aluminium / Elfenben 29sG8pKjvK
Velg en side

Vi i SIFER underviser helse- og fengselspersonell innen spesialiserte tema, blant annet behandling av voldsutøvere og voldsrisikovurdering.

Vi har også et fast kurs/ hospiteringssamarbeid med den rettspsykiatriske regionklinikken i Sundsvall, derdeltagerne kan få praktisk erfaring med klinisk arbeid i risikovurdering og risikohåndtering.

Noen av våre kurs og opplæringspakker:

TERMA - Terapeutisk møte med aggresjon. TERMA består av både teoretisk og praktisk kunnskap som kan gjøre arbeidstakere bedre rustet til å møte aggresjon og truende adferd fratjenestemottakere. Undervisningen foregår i regi av SIFER Vest.

ViVo - Videreutdanning i utredning av voldsrisiko hos mennesker med psykiske lidelser. Undervisningen foregår i regi av SIFER Sør-Øst.

Sinnemestring - En tverrfaglig utdanning for tjenestesteder som ønsker kompetanse på behandling av voldsutøver i nære relasjoner.Undervisningen foregår i regi av SIFER Midt/ Nor.

Sinnemestring

C-kurs - et spisskompetansekurs i strafferettspsykiatri

Nivå A er den formaliserte kompetansen en spesialist har i henhold til sin spesialistgodkjennelse. En spesialist i psykiatri eller klinisk psykologi vil ha en basiskunnskap som kvalifiserer til sakkyndigvurderinger for retten.

Nivå B oppnås gjennom en formalisert kursing i strafferett og straffeprosess, etikk og praksis, slik at den det gjelder kan utferdige medisinske vurderinger for et juridisk publikum. Justisdepartementet har i samarbeid med Den rettsmedisinske kommisjon utviklet et slikt kurstilbud.

Nivå C er fordypningsområder/ utvikling av spisskompetanse som fagmiljøene står for og som etter hvert vil danne grunnlag for en formalisering av fordypningsområder. Alle de tre kompetansesentrene har ansvar for å planlegge og gjennomføre C-kursene.

Ta kontakt: Er dere interessert i undervisning? Kom gjerne med ønsker og forespørsler.

Ta kontakt:

Nasjonalt prosjekt for utvikling av felles opplæringsmanual for (MAP)

Menns Konversere Alle Stjerner B1qMUexP

Womens Reebok Zigtech Svart Og Rosa Vnt1rfg

Tema: Psykiatri og jus / New Balance 373 Kvinner Størrelse 7 u1vcs
/ / Ugg 97 Em Formørket Blå uCe7Y5nBQ
/ Nike Air Force 1 Low Hvit Gym Rød 12 qEZELjuK
/ Seminar/kurs/møter

0 Del

Reebok Classic Ess Svart 0Pj52Ee

Vanskelighetsgrad Distanse Samlet stigning Underlag Anbefalt kart

Tar du med sykkelen ned til småbyen Grimstad i Aust-Agder, vil du fort oppdage at omgivelsene er flotte for tur- og treningssykling. Her er finnes mange småveier med god asfalt og lite biltrafikk, og ikke minst er mange av veiene flate og lettsyklede.

En tur som kan passe for en vanlig tursyklist, eller sykkelvante barn fra 10-11 års alder, er turen som går via Skechers Gå Tur Menns Trenere U532TKkYx
. Vest for Landviksvannet, mellom Dolholt og Kaldvell, finner man åtte kilometer med rehabilitert historisk vei. Denne er noe utenom det vanlige og vel verdt en rolig sykkeltur.

I 1805 åpnet den som en del av kjøreveien mellom Oslo og Kristiansand. Dette var hovedveien fram til 1905, da det ble åpnet ny hovedvei mellom Grimstad og Lillesand. Veien går gjennom enkelte gårdstun men i det vesentlige i utmark. Noen husmannsplasser ligger i nærheten av veien, men de fleste er bare ruiner.

Vårt parti av denne veien, mellom Østre Tyssekiltjønn og Dolholt er smalt, svingete og ikke minst ganske kupert. Har du terrengsykkel med mange gir skal ikke dette være noe problem.

Turen er vakker med løvskogen tett innpå, noen partier har dekorativ stabbestein langs veikanten, andre steder har utsikt over småvann. Det flotteste punktet er kanskje der en vakker gjenoppbygd bru går over Eneidkanalen. Denne kanalen ble anlagt mellom 1876 og 1882 for å få en forbindelse mellom Strandfjorden og Reddalsvannet.

Vestlandske Hovedvei er stengt for biltrafikk.

Turen til og fra Grimstad går ellers langs nasjonal sykkelrute nummer, og har de første kilometerne ut av byen trygg og separat sykkelvei ved siden av riksveien.

Skilt med stil - sykkelskilt i tre står bra til denne gamle veien. Foto: Øyvind Wold

Øyvind Wold fra Oslo kjøpte sin første terrengsykkel i 1989. Det tente en gnist som skulle vise seg å få større konsekvenser enn han ante. Siden den gang har han vært helårssyklist i Oslo, terrengsyklist i marka og brukt store deler av ferie og fritid på å sykle land og strand rundt. Målet har vært å utforske et av verdens vakreste land – Norge.

Han sykler både asfalt, grus og sti, både på fjellet, gjennom de store skogene på østlandet, langs kysten eller ute på øyer, kort og langt, med eller uten bagasje. Han har nesten alltid med fotoapparat og noterer ned fakta fra turene.

Til innhold
Forbehold relatert til nettsidens innhold, deriblant de bedrifter, produkter og tips som omtales på disse nettsidene.

Naturvernforbundet etterstreber at innholdet på disse nettsidene skal belyse miljøaspektene ved produkter og bedrifter som omtales, men Naturvernforbundet innestår ikke for miljøvennligheten til de bedrifter, tjenester, produkter eller råd som presenteres på disse nettsidene.

Vi forsøker å vise frem alternativer og gi faglige råd som kan bidra til at forbrukere skal kunne gjøre gode miljøvalg og redusere sin egen miljøpåvirkning. Vi kan likevel ikke stille garanti for de råd som gis eller de bedrifter og produkter som omtales. Men vi oppdaterer sidene forløpende om noe negativt skulle avdekkes. Vi anbefaler alle å ha et bevisst forhold til og stille krav til miljøvennlighet, god etikk og seriøst håndverk ved vedlikehold og reparasjoner.

Artikler

Artikler på denne siden består av både redaksjonelt innhold fra Naturvernforbundet, samt brukergenerert innhold. Det kan derfor forekomme varierende grad av faglig kunnskap i det publiserte innholdet.

Vi oppfordrer til å ta kontakt med oss om noen mener nettsidene inneholder feilaktig informasjon eller om man innehar annen informasjon som kan være til hjelp for å forbedre nettsidene. Kontakt oss her.

Sikkerhet

Vær alltid bevisst på din egen og andres sikkerhet når du jobber. Ulike verktøy, produkter og håndverk kan være farlig om det/de ikke behandles riktig.

Vær også varsom med tanke på tingene dine. Er man uheldig eller uforsiktig kan man risikere å gjøre mer skade på det man ønsker å vedlikeholde eller reparere.

Følg alltid sikkerhetsinstruks og bruksanvisninger.Rådfør deg med fagfolk om du er i tvil.

Avfall

Husk å sortere avfall riktig – en god guide finnes på www.sortere.no . Hell ikke malingsrester, whitesprit, lim eller andre stoffer som kan inneholder farlige kjemikalier i søpla eller i vasken. Det skal leveres inn til mottak for farlig avfall.

Håndverkere

Listen over håndverkere er satt sammen av ulike instanser, bl.a. Mesterregisteret, Oslo Håndverk- og Industriforening og Naturvernforbundets egen kartlegging. Vi kan ikke stille noen garanti for hvor miljøvennlige bedriftene er. Spør gjerne om de er miljøfyrtårn sertifisert

Mesterbrevnemda drifter Mesterregisteret som inneholder bedrifter som har godkjent mesterutdanning innenfor sitt fag. Dette innebærer blant annet at de kjenner til og forholder seg til arbeids- og miljølovverk og har en solid fagkompetanse. Naturvernforbundet innestår ikke for bedriftenes miljøvennlighet.

OHIF er Norges eldste næringsorganisasjon og jobber blant annet for en bedre fagutdanning. Deres medlemmer er ulike aktører innenfor et bredt spekter av håndverksfag og de fungerer som en interesseorganisasjon for håndverkslaug og enkeltstående håndverkere.

Om Ta vare på det du har

«Det er ikke noe vits å reparere, kjøp heller nytt». Hvor mange ganger har du hørt dette? Nordmenn bruker og kaster stadig mer

Line vant fiksekonkurransen

Line Storvoll Strømseth pusset opp den gamle benken og bordet og ble første vinner i Naturvernforbundets fiksekonkurranse. Se hvordan hun fikset hagemøblene og bli med i konkurransen du også!

Miljøinnsikt

Det kan være gøy å shoppe, men det å ta vare på tingene våre, kan gi en dypere glede. Ikke bare sparer vi penger, vi bidrar også til mindre klimautslipp, søppel, og forurensning.

Forbehold

Forbehold relatert til nettsidens innhold, deriblant de bedrifter, produkter og tips som omtales på disse nettsidene.

Om Naturvernforbundet

Naturvernforbundet jobber for å å ta vare på det vi har

Mariboes gt 8, 0183 Oslo

Friluftsliv og andre gleder
Just do it!
Skip to content
Storhøgdbua
Varebiler T amp; L Æra 59 Frost Grå J7RIRBCgYr
Posted on 15. januar 2018 | Legg igjen en kommentar

Sol, trening, avslapning og turer; det er juleferien sin det!

Etter en litt dårlig start på ferien (fly som måtte returnere til Oslo, venting på nye piloter, mistet bagasje og en parkeringsbillett på Las Palmas flyplass som ikke virket og dermed medførte ekstra lang tid for å få ut leiebilen), kom vi oss omsider til leiligheten vi pleier å være i. Koffertene våre kom på ettermiddagen neste dag, heldigvis, for det å måtte shoppe alt av klær og sko til ferien står for meg som et mareritt. Shopping er ikke ferie ifølge meg.

Bystranden i Arguineguin.

Ferien har i stedet inneholdt alt en ferie skal inneholde etter min heeeeelt objektive mening. Det vil si turliv, soling, god mat og vin, styrketrening og avslapning. Vi har hatt mye sol i ferien, men det har ikke vært voldsomt varmt. Dog – alt er relativt og 16-20 grader er iallefall mye mer enn det som har vært i Trondheim i jula.

På det høyeste punktet mellom Mogán og Veneguera.

Noe av det jeg setter aller mest pris på når vi reiser sørover i desember er dagslyset. Jeg har lært meg til å like vinteren som sådan, men at det er mørkt det meste av døgnet er ikke noe jeg helt klarer å bli venn med. Jeg er mye bedre enn jeg pleide å være, det skal sies, men mørke og lys gjør noe med hormonene våre. Det er ikke til å komme fra, men jeg prøver etter beste evne å ikke fokusere på mørket, men heller på det lille lyset vi har. Og når jeg da er så heldig at jeg kan reise bort i 14 dager i desember er jeg ekstra nøye med å virkelig nyte dagslyset, sola og varmen der vi er og ikke bare ta det for gitt slik jeg har hatt en tendens til før. Vi venner oss jo fort til det meste vi mennesker, så innimellom er det greit å stoppe opp og nyte og være takknemlig for det vi har og ikke ta det som en selvfølge.

Solnedgang på terrassen der vi bor.

Turene vi har gått har vært i nærheten av der vi bor. Noen har vi gått rett fra leligheten, men et par av turene har vi måttet kjøre til utgangspunktet for å kunne gå. Jeg merker at jeg ikke liker å kjøre like mye og langt som før, og dermed ble det ikke noen tur nord på øya som jeg egentlig hadde lyst til før vi dro. Det er vel nordenden av Gran Canaria jeg har sett minst av, selv om jeg har vært også der.

© 2018 ESYLUX Norge AS