Nike Womens Air Max 1 Sp Obsidian Tropisk Blågrønn sLec9F2

SKU8160676847
Nike Womens Air Max 1 Sp Obsidian Tropisk Blågrønn sLec9F2
nike Nike Womens Air Max 1 Sp Obsidian Tropisk Blågrønn sLec9F2 Nike Womens Air Max 1 Sp Obsidian Tropisk Blågrønn sLec9F2 Nike Womens Air Max 1 Sp Obsidian Tropisk Blågrønn sLec9F2 Nike Womens Air Max 1 Sp Obsidian Tropisk Blågrønn sLec9F2
Hunn/Gjøvik Rotaryklubb
Distrikt 2305
Reebok Menn Svarte Livsstil Sko lVBHrhZF
Adidas Climacool Frisk Sprett Kvinners Joggesko Sort 5fn970
Timberland Arbeid Støvler Sears IZE8qYf2mq

Fra og med 1. januar 2016 er det gitt unntak for beregning av dokumentavgift for transaksjoner som skjer som del av en skattefri omdanning til aksjeselskap. For selskaper som er organisert som ansvarlige selskaper innebærer forslaget at man kan foreta overskjøting av eiendom eid av selskapet i forbindelse med en skattefri omdanning til AS, uten at det belastes dokumentavgift på 2,5 % av markedsverdien ved hjemmelsoverføringen.

Mange som driver enkeltpersonforetak eller ansvarlige selskaper som ANS eller DA kan etter hvert oppleve at selskapsformen er uhensiktsmessig. Dette kan være fordi selskapet man driver har blitt mer risikofylt, og man ønsker at det personlige ansvaret skal opphøre. Videre kan det være hensiktsmessig med omdanning dersom flere blir ansatt i selskapet. Dersom du blir ansatt i et AS vil du i tillegg få trygdeytelser fra staten som du ikke hadde når du drev det ansvarlig selskapet. Det er dermed flere gode grunner til at man bør vurdere å omdanne det ansvarlige selskapet til et aksjeselskap.

Omdanning kan være hensiktsmessig ettersom man da får overført goodwill og andre merverdier til et nytt AS. Har man beskjedne verdier i det ansvarlige selskapet kan der derimot være bedre å stifte et nytt aksjeselskap med blanke ark, uten å foreta en omdanning.

Vilkår for skattefritak og fritak av dokumentavgift

Omdanningen kan på visse vilkår skje skattefritt jf. skatteloven § 11-20.

Sentrale vilkår som må være oppfylt er at;

• Foretaket som omdannes må drive en virksomhet i skattemessig forstand. I hovedsak kreves det at det foreligger en viss grad av aktivitet som tar sikte på å ha en viss varighet, er egnet til å gi overskudd, og som drives for skattyterens egen regning og risiko.

• All virksomhet og alle eiendeler samt eventuell gjeld i det foretak som omdannes må i sin helhet overføres til nytt AS

• Eierinteressene i det gamle selskapet må opprettholdes i det nye selskapet. Ved overgang fra enkeltpersonforetak er regelen at omdanneren må tegne aksjer i selskapet tilsvarende verdien av aksjeinnskuddet og inneha en tilsvarende andel av stemmeretter

• Det må foreligge en skattemessig kontinuitet. Det overordnede målet er at det nystiftede aksjeselskapet skal komme i den samme skattemessige stilling som den tidligere virksomheten.

Aksjekapitalen i det nye selskapet må ikke være høyere enn den skattemessige egenkapitalen og reel egenkapital.

Er de overnevnte vilkår oppfylt kan omdanningen som utgangspunkt skje skattefritt. Omdanningen og registrering i foretaksregister må skje innen 1.juli i inntektsåret for å gjelde fra 1.januar samme år.

Ved Advokathuset Just AS har vi en allsidig kompetanse innenfor selskapsrett og kan gjerne bistå med rådgivning og gjennomføring av selskapsrettslige transaksjoner.

Del saken på ønsket plattform:

Oida! Her ser det ut til at du har en eldre versjon av nettleseren! Vennligst trykk her for å oppgradere til en nyere versjon for optimal støtte av websiden :) Det er helt gratis!

Del ditt prosjekt

Promotér dette prosjektet på din nettside, blogg eller lignende. Kopier koden i tekstboksen, og lim den inn i kildekoden der du ønsker å promotere.

Bruk denne koden
Slik vil det se ut

Mahmoud er fra Aleppo i Syria og drev flere restauranter der før krigen. Nå har han fått opphold i Norge og skal starte matbod på Vippa i Oslo!

Innsamlet kr 87650 73 %
Fleksibelt målbeløp
Givere 536
Dager igjen 0

Prosjektet ble avsluttet 07.04.2017 .

Pjokk Puma Sko Jenter cmjrEEzM

For en giverglede vi har opplevd!! På 4 dager nådde vi vårt første mål på 50.000!! Dette gjør det mulig for oss å dekorere, lage skilt, lage menyer, markedsføre og kjøpe de første ingrediensene til de deiligste retter som skal selges i boden, som nå har fått navn:

ALEPPO BAHEBEK som betyr Aleppo jeg elsker deg!

Det var overveldende å nå det første målet, men vi trenger selvsagt et større beløp for å kunne få alt på plass. Vi har derfor økt målet på denne crowdfundingen til 120.000,-

Når vi 60.000 kan vi kjøpe kjøttkvern og foodprosessor

Når vi 75.000 kan vi kjøpe stekeplater, frityrkoker og annet kjøkkenutstyr

Når vi 85.000 kan vi kjøpe arbeidsbenker

Når vi 120.000 kan vi kjøpe kjøledisk og kjøleskap

Så fortsett å vipps og del!

..................................................................................................................

Hjelp Mahmoud fra Syria å starte syrisk matbod på Vippa i Oslo!

Aleppo var Syrias matmekka før krigen. De beste kokkene i Syria kommer herfra. Mahmoud er en av dem! Han har sittet i mottak i Nord Norge i 1,5 år sammen med sin lille datter og kone, men nå har de fått opphold og Mahmoud vil til Oslo for å jobbe.

På Vippa i Oslo står en bod og venter på Mahmoud! Asics Womens Joggesko 85 8KWJ6b0IT
er det nye streetfoodmarkedet som åpner på Vippetangen i april.

Vi er en gjeng med kreative mennesker med masse pågangsmot som står sammen med Mahmoud og gir av vår tid, for å få dette til, men vi trenger din hjelp for å få på plass utstyr, råvarer, menyer, trykksaker etc.

Vil du bidra lover vi deg deilige syriske matopplevelser i et yrende opplevelsesrikt miljø fra April.

Matboden skal driftes av Mestringsguiden og foruten å by på deilig mat, også gi arbeidsplasser og praksisplasser til Syriske flyktninger som ønsker en fremtid innenfor matbransjen. Vippa er et sted som kan tilby et stort nettverk og være et springbrett for videre karriere.

Bli med å gi Mahmoud og familien hans en god start på sitt nye liv i Oslo og la Mahmoud få gjøre det han kan aller best, nemlig lage fantastisk mat!

Et prosjekt av Mestringsguiden as , publisert 14.03.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Gründer .

Takk til bidragsyterne:

En husfars tanker om hverdag og fest

/ Pål Hilmar Sollie

Nå som det er påske, er det som vanlig mange krampaktige vinklinger inn mot Jesus lidelseshistorie, og i påskeutgaven av A-Magasinet, har man frontet en av Norges mest pompøse personer. Nei, jeg snakker ikke om moteguruer og selvgode programledere. Mannen som tar de fleste priser i selvhøytidelighet og høyttravende utspill, han heter fortsatt Vetle Lid Larsen. Nå er han intervjuet i det magasinet han selv skriver for, og tema er Det Siste Måltid.

Lid Larsen pleier sitt image som selvgod jålebukk på en gjennomført måte. Hans siste måltid skulle foregå i stillhet, forteller han. Han ville bruke sine siste timer sammen med hundeflokken Bamse, Kaksi, Bastian og Wellis. Det skulle bli et ordløs måltid der han ville servere gåselever med balsamico og eplesirup til forrett. Så ville han kullgrillet fire tung T-bonesteker uten salat, og ikke fra hvilken som helst butikk, nei, de måtte hentes fra Harald slakter i Arendal. Av drikke måtte det bli avkarbonisert Farris og en vin fra Bordeauxs vestre bredd. Fortrinnsvis en Chateau Grand-Puy-Lacoste.

For en herlig fyr! Selvfølgelig vil Larsen si at dette var ment litt humoristisk. Han sier han vil la hundene tisse i sofaen før han fulgte dem til døren i rimelig tid, men det holder ikke. Maken til oppvisning i pretensiøs tøv. Dette kan du, Vetle. Om du har vært norgesmester i tulleprat på høyt nivå uten innhold før, så har du nå blitt Europamester. Gratulere! Jeg gleder meg stort til neste bok.

Det er andre som også er spurt i denne artikkelen fra A-Magasinet, og stand-up komiker Else Kåss Furuset fra blant annet Torsdags Kveld i Nydalen, lander på en måte helt ut mot andre siden. Hun vil grille marshmallows sammen med alle som føler for å komme. Se det er jenta si! Fabian Stang er seg selv lik og insisterer på å spise en marsipankake på Theatercaféen. En av Norges mest profilerte kokker, Bent Stiansen, velger seg det enkle, jordbær med fløte. Og grunnen, fordi han bare spiser jordbær med lettmelk til vanlig. Way to go, Stiansen. Skal du leve farlig, er vel den siste dagen i ditt liv et bra valg.

Jeg lurer jo litt på hva jeg ville innta i mitt siste måltid. Har alltid lurt på hvordan folk som er dødsdømt i det hele tatt orker å spise, timer før fullbyrdelsen. Men jeg tror jeg hadde gått for å gitt blaffen i maten, bedt om så mye rødvin jeg orket, egentlig stort sett samme faen hva slags merke, men gjerne noe fint, siden det ikke gjør noe fra eller til. Og den måtte holdt 14 %. Så hadde jeg tatt med meg The Triffids, Cramps og Kris Kristoffersson, og sovnet fra hele sulamitten etter et par timer. Og jeg hadde helt sikkert tisset i sofaen, Vetle Lid Larsen, i motsetning til deg, som må ha hunder til å gjøre grovarbeidet.

  • Ergopartner AS
  • Nydalsveien 28
  • 0484 Oslo
  • MVA 997015347

Om oss

Annet

Kundeservice

  • Prøv gratis i 14 dager
  • Sikker netthandel
  • De beste produktene på markedet

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved bruk av nettstedet aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer