Timberland Earth Keeper Chelsea Boots Damer A2ZLB

SKU7115734684
Timberland Earth Keeper Chelsea Boots Damer A2ZLB
timberland Timberland Earth Keeper Chelsea Boots Damer A2ZLB Timberland Earth Keeper Chelsea Boots Damer A2ZLB Timberland Earth Keeper Chelsea Boots Damer A2ZLB
Select Page
Lukk
Aktuelt
Asics Gel Noosa Tri 9 Damestørrelse 8 A5k5XqjE

Norled AS og Fjord1 AS har 23. mars inngått en intensjonsavtale om å utrede grunnlaget for å etablere et offensivt nytt sjøselskap med base på Vestlandet.

SELSKAPENES PRESSEMELDING

Med fokus på industriell utvikling med utspring i de maritime miljøene på Vestlandet er hensikten med utredningen å avklare om det er grunnlag for å etablere et finansielt og operativ sterkt sjøselskap. Det er viktig for å kunne møte de utfordringene ferjenæringen står overfor nasjonalt og internasjonalt, opplyser selskapene i en pressemelding.

De skriver videre: Siktemålet er et selskap som er sterkt nok til å konkurrere effektivt om de største ferjeoppdragene i Norge, i forventet konkurranse med internasjonale aktører. I tillegg er det ønskelig å kunne møte fremtidige bortfall av norske ferjesamband med egen satsning internasjonalt. Utnyttelse av teknologiske sprang innen fremdriftssystemer og nye, miljøvennlige energiløsninger vil kreve betydelig kompetanse og store investeringer, som et større selskap bedre vil tiltrekke seg.

Det påtenkte selskapet vil bli en solid aktør, både regionalt og nasjonalt. Selskapet vil ha nødvendige forutsetninger for fremtidig satsing internasjonalt. Dette vil være av stor betydning sett opp mot de strategiske og kommersielle utfordringene ferjenæringen i dag står ovenfor.

Norled og Fjord1 skal i perioden fremover utrede grunnlaget for det nye selskapet, og utarbeide et felles forslag til hvordan det nye selskapet kan etableres.

LITEN PRAKTISK BETYDNING FOR SAMBANDENE I FINNMARK

Finnmark fylkeskommune har avtale med rederiet Fjord1 på to ferjestrekninger: Øksfjord - Hasvik og Øksfjord - Tverrfjord. Begge samband trafikkeres med fartøyet "Åfjord".

Fjord1 har idag informert fylkeskommunen om planene fremover, og for sambandene i Finnmarkvil det ikke ha noen større betydning dersom Fjord1 og Norled gjennomfører prosessen og fusjonerer. Det eventuelt nye selskapet vil tre inn i eksisterende kontrakt og sambandene vil bli ført videre som tidligere.

Fjord1's kontrakt med "Åfjord" utløper 31.desember 2015.

Finnmark fylkeskommune
Samferdselsavdelinga
Fylkeshuset
Postboks 701
9815 Vadsø
Våre apper

Apper for iPhone

En blogg om innovasjon og ledelse

Har du som bedriftsleder tenkt gjennom hvor dyktig salgssjefen din er? Hvordan vet du om hun gjør en god jobb eller ikke? Oppnådde salgsbudsjetter? Hva om budsjettet i realiteten var lett oppnåelig? Hva om det viste seg å være helt urealistiske budsjetter?

I dette innlegget skal jeg peke på fem områder du kan sette pekefingeren på i neste evalueringssamtale.

Opplever du at salgsstrategien din er utydelig, bør varsellampene begynne å lyse. Du kan kontrollere at du har en vellykket salgsstrategi ved å stille deg selv disse spørsmålene:

»Les også: Leadsgenerering og salgsoppfølging: Bruker du tid på feil leads?

Tar selgerne dine kontakt med potensielle kunder over telefon, uten at det finnes en relasjon på forhånd? Jobber dere med cold calling er det selgeren, og ikke kunden, som tar initiativ til kontakt. Hvis dette er din viktigste metode for å skape nye salgsmuligheter, bør du vurdere din salgsstrategi på nytt, fordi

Jeg vil anbefale at du leser min kollega Stig Hammers innlegg om hvorfor salgsavdelingen ikke bør drive med cold calling.

Kjøpsprosessen starter på internett ved de fleste kjøp, både innen B2B og B2C. Salgssjefen din er derfor avhengig av å ha sanntidsinformasjon om kundenes digitale atferd. Baserer han seg mer på intuisjon og magefølelse enn fakta, går dere glipp av viktig data.

Det er fullt mulig å ha innsikt i hvilke nettsteder dine leads besøker, hvilke innholdsprodukter de laster ned, hvilke blogger de leser, hvilke skjemaer de fyller ut, og hva de leser på ulike nyhetsbrev. Basert på denne atferden bør salgssjefen til enhver tid kunne vite hvor et lead befinner seg i kjøpsprosessen. Han må tilpasse kommunikasjonen og budskapet til hver av fasene i denne prosessen, og til såkalte Adidas Nmd Mens 115 AdjSW0de
, representasjoner av dine idealkunder.

Som en lakmustest kan du spørre salgssjefen din om den digitale atferden til de fem ulike personas som påvirker kjøpsbeslutningen hos de salgsmulighetene han er ansvarlig for.

Har du opplevd at salgsresultatene er uforutsigbare og litt tilfeldige? Er det vanskelig å se sammenheng mellom aktiviteter og resultater? Om du opplever en stadig forskyvning av pipeline, er det en indikasjon på at salgsavdelingen mangler kontroll på kunde- og prospectmassen.

Mer om "Selskap"
Adidas Opprinnelige Super 2 J DIPfMljE7
FUCHS-konsernet
© Copyright FUCHS 2018